Nieuwe telefoon nodig?

U bent meer dan Welkom bij “Welcom bij Bosselaar”, De Eglantier 119 in Apeldoorn.

Perfecte service bij de telecomspecialist van Apeldoorn!

In de afgelopen week heeft u als werkgever een voorlopige berekening ontvangen van het LIV, het lage inkomensvoordeel of LKV, het loonkostenvoordeel.

Lees meer

Hieronder stelt onze nieuwe medewerker, Linda Snijders zich graag even aan u voor.

Lees meer

Kariem Vestering is sinds kort bij ons werkzaam en stelt zich hieronder graag even aan u voor.

Lees meer

Vanaf 1 maart a.s. kunt u aangifte inkomstenbelasting 2018 doen. Inmiddels hebben de eerste mensen de uitnodiging voor het doen van de aangifte ontvangen. Heeft u alle papieren al compleet, maar vindt u het lastig om de aangifte zelf in te vullen? Bij ons kunt nu al uw aangifte laten verzorgen.

Lees meer

Als ondernemer heeft u de focus volledig op uw onderneming. Voor de administratie neemt u vaak te weinig tijd of heeft u onvoldoende kennis in huis. Worstelt u, net als veel andere ondernemers, met vragen zoals “Boek ik de administratie wel goed? Hoe kan ik tijd besparen op het bijwerken van mijn administratie? Deze vragen krijgen wij vaker te horen en daar willen wij u bij helpen.

Lees meer

Meeting people, making business, dat is de slogan van de Netwerkvloer. De Netwerkvloer is de ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Netwerken en zakendoen kan volgens hen op een leuke en verfrissende manier. NEXT Verseput staat daar helemaal achter.

Lees meer

In de maand januari 2019 worden alle btw-ondernemers weer uitgenodigd voor het doen van aangifte BTW over het laatste tijdvak van 2018. In de meeste gevallen betreft dit het 4e kwartaal 2018, maar voor de ondernemers die per maand aangifte doen, betreft dit de maand december 2018.
Heeft u de btw-aangifte al ingevuld?

Lees meer

Ouders krijgen na de komst van een baby meer tijd samen met hun kind. Dat wordt geregeld in de WIEG (Wet invoering Extra Geboorteverlof)

Lees meer

Op 6 december donderdagochtend, het moment dat Sinterklaas weer terug naar Spanje is, zijn wij met alle andere aanwezigen verrast door de aanwezigheid van de goedheiligman.

Uiteraard is dit moment vastgelegd op de foto. Alle aanwezigen stonden te trappelen om met Sinterklaas op de foto te mogen.