In de maand januari 2019 worden alle btw-ondernemers weer uitgenodigd voor het doen van aangifte BTW over het laatste tijdvak van 2018. In de meeste gevallen betreft dit het 4e kwartaal 2018, maar voor de ondernemers die per maand aangifte doen, betreft dit de maand december 2018.
Heeft u de btw-aangifte al ingevuld?

Lees meer

Ouders krijgen na de komst van een baby meer tijd samen met hun kind. Dat wordt geregeld in de WIEG (Wet invoering Extra Geboorteverlof)

Lees meer

Op 6 december donderdagochtend, het moment dat Sinterklaas weer terug naar Spanje is, zijn wij met alle andere aanwezigen verrast door de aanwezigheid van de goedheiligman.

Uiteraard is dit moment vastgelegd op de foto. Alle aanwezigen stonden te trappelen om met Sinterklaas op de foto te mogen.

De bijtellingsregels voor de auto van de zaak wijzigen in 2019. Voor een elektrische auto gaat de werknemer vanaf volgend jaar meer bijtelling betalen, afhankelijk van de cataloguswaarde. Op dit moment zijn er twee bijtelling categorieën, namelijk 4 procent en 22 procent.

Lees meer

De werkkostenregeling (WKR) is in januari 2015 ingevoerd en sindsdien verplicht voor elke werkgever.
De werkkostenregeling vervangt alle verschillende regels en wetten rondom de verschillende vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers, en bundelt deze in één collectieve regeling. In feite is het een versimpeling. Daarvoor bestond de regelgeving rondom vergoedingen en verstrekking aan werknemers uit een wirwar van verschillende regels. Zo bestonden er verschillende regels voor het fietsplan, voor bedrijfsfitness, voor mobiele telefoons en de laptop van de zaak etc. Vanuit de werkgevers kwam terecht het verzoek om deze regelgeving te versimpelen. Als reactie hierop introduceerde minister De Jager van Financiën de werkkostenregeling.

Lees meer

Wilt u direct vanaf januari 2019 de juiste premies voor de WHK 2019 laten berekenen, om af te dragen voor uw loonaangifte? Stuur uw Beschikking naar ons, dan bent u op tijd en verzekerd van een juiste berekening. Vanaf eind november verstuurt de belastingdienst de Beschikkingen voor de gedifferentieerde WHK premie 2019.

Lees meer

Ons kantoor heeft afgelopen vrijdag van Nextens Elsevier een fonkelnieuwe iPad ontvangen.

Hiermee is onze inzet beloond voor de response die wij gaven op de nieuwe adviestools van Nextens.
Mede dankzij onze visie en mening kan Nextens dit product kwalitatief nog beter in de markt zetten. Hoe mooi is dat!

De iPad komt prima van pas. Ons kantoor gebruikt deze als hulpmiddel voor het toenemend aantal presentaties en bij de periodieke klantbesprekingen.

Wij zijn uiteraard ontzettend blij met deze prijs en danken Daryll van Nextens voor deze verrassing.

“Blockchain is voor veel mensen een ingewikkeld begrip”, merkt Justin Kool. “Maar voor investeerders is het juist wel erg interessant.” En dus willen hij en Michiel van der Steeg uitleg geven over de mogelijkheden van Blockchain. “In heldere en begrijpelijke taal.”

Lees meer

Verseput aanwezig op het mooie evenement van Exact. Kennis delen en opdoen is wat wij belangrijk vinden. Voor onszelf en voor onze klanten.

Lees meer

Zaterdag 6 oktober ’18 waren Gert en Niels namens team Verseput te gast bij de boekenparty van Alieta Koekoek. Tijdens de boekenpresentatie van Foei en zorgpooiers is ook de aftrap gegeven van de Don`t touch me! Campagne. Wij wensen Alieta en haar team veel succes in de toekomst en we waren vereerd dat we hier bij mochten zijn.

 

Lees meer