Wij zijn op zoek naar een

Ondernemende adviseur (relatiebeheerder) minimaal 32 uur per week


Ben je gek op ondernemen en heb je een HBO opleiding Bedrijfsadministratie (HEAO, SPD) gevolgd? Dan moet je absoluut bij Verseput solliciteren!

Verseput administratie en belastingadviseurs is gevestigd op een prachtige zichtlocatie aan de Deventerstraat 67 in Apeldoorn. Ons kantoor straalt uit wie wij zijn: modern, transparant, laagdrempelig en dynamisch.

Ons behulpzame team zorgt dagelijks voor administratieve en fiscale ondersteuning aan MKB ondernemers en particuliere relaties, geeft praktische adviezen, doet de salarisadministratie en ontzorgt, zodat de ondernemer zich kan bezig houden met hun core-business.

Wie zoeken wij?
Een adviseur met boekhoudkundige kennis die de uitkomst van het administratieve proces kan vertalen in ondernemingsgericht advies. Advies waarmee de ondernemer meer rendement uit zijn/haar onderneming gaat behalen door kostenbesparing en omzetvergroting. Het advies moet dusdanig van toegevoegde waarde zijn, dat de adviseur zich makkelijk terug verdient.

Waar moet je aan voldoen:

  • HBO Bedrijfsadministratie (HEAO, SPD)
  • Werkervaring is een pré
  • Bij voorkeur woonachtig in Apeldoorn of omgeving
  • Praktisch ingesteld en oplossingsgericht
  • Iemand waarbij je graag aan tafel schuift
  • Bij voorkeur woonachtig in Apeldoorn of omgeving

Wat wij bieden
De mogelijkheid om jouw theoretische kennis in de praktijk uit te oefenen en als onderdeel van het Verseput team, uit te groeien tot klankbord en steunpilaar van de MKB ondernemer. Wij bieden een marktconform salaris met profitkansen.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar info@verseput.nl t.a.v. dhr. G. Verseput.